Όλα τα άρθρα του/της Γενικό Λύκειο Βάρης

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2023

Τιμήσαμε το Πολυτεχνείο, τιμούμε την Ιστορία μας!

Τιμήσαμε το Πολυτεχνείο, τιμούμε την Ιστορία μας!

Την 17 η Νοεμβρίου παρακολουθήσαμε τη γιορτή που ετοίμασε το σχολείο μας για την 49 η επέτειο του Πολυτεχνείου. Το Πολυτεχνείο αποτελεί αδιαμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες στιγμές της νεότερης
ιστορίας μας, καθώς υπήρξε η κορυφαία πράξη αντίστασης της νεολαίας και του λαού μας ενάντια στη δικτατορία.

Συνέχεια ανάγνωσης Τιμήσαμε το Πολυτεχνείο, τιμούμε την Ιστορία μας!

Το Μοβ του σχολείου μας

Το Μοβ του σχολείου μας

Το Λύκειό μας παρουσιάζει τους Μοβ (Μουσική Ομάδα Βάρης), τη Μουσική Ομάδα του σχολείου μας, η οποία συστάθηκε φέτος με πολύ ενθουσιασμό, μεράκι και ταλέντο από τους/τις μαθητές/ριές μας!

Συνέχεια ανάγνωσης Το Μοβ του σχολείου μας

Ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφών – ανανεώσεων εγγραφών – μετεγγραφώνπεριόδου Σεπτεμβρίου 2022

Από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 08.00 έως και την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 23.59 η ηλεκτρονική πλατφόρμα e-εγγραφές θα είναι σε λειτουργία προκειμένου να
υποβληθούν εκπρόθεσμες ηλεκτρονικές αιτήσεις εγγραφής και ανανέωσης εγγραφής για ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ. από τους γονείς-κηδεμόνες των ανήλικων μαθητών/τριών ή τους/τις ίδιους/ες, εφόσον είναι ενήλικοι/ες, βάσει της ανωτέρω ΥΑ. Σύμφωνα με τις υποπαρ. 2 και 3 της παρ. Β του άρθρου 9 της εν λόγω ΥΑ, όπως ισχύει:

«2) Εκπρόθεσμη εγγραφή πραγματοποιείται ύστερα από έγκριση του/της Διευθυντή/ντριας της οικείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έως πέντε (05) ημέρες μετά την έναρξη των μαθημάτων, με την προσκόμιση επίσημων εγγράφων που αποδεικνύουν την αδυναμία εγγραφής εντός των προθεσμιών (π.χ. για λόγους υγείας, σοβαρούς οικογενειακούς λόγους).

Οι απουσίες των μαθητών/τριών για το χρονικό διάστημα από την έναρξη των μαθημάτων 4 μέχρι την εκπρόθεσμη εγγραφή λογίζονται στο ακέραιο.

3) Σε κάθε περίπτωση εκπρόθεσμων εγγραφών οι μαθητές/τριες εντάσσονται σε τμήματα που ήδη λειτουργούν. Αν αυτό δεν είναι εφικτό στη σχολική μονάδα στην οποία εντάσσεται ο/η μαθητής/τρια, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο παρόν άρθρο, ο/η μαθητής/τρια εγγράφεται σε τμήμα που ήδη λειτουργεί σε όμορο σχολείο, με απόφαση του/της Διευθυντή/ντριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».