Αρχείο κατηγορίας Διάφορα

Υποτροφίες για την Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας


Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι το μη κερδοσκοπικό Ίδρυμα Υποτροφιών Μιχαήλ Λάσκαρη χορηγεί για το Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, 120 υποτροφίες σε Έλληνες και Ελληνίδες άνω των 12 ετών για την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας. Υποτροφίες δίδονται για όλα τα επίπεδα από αρχάριους μέχρι και Proficiency και περιλαμβάνουν όχι μόνο τα δίδακτρα αλλά και τα βιβλία. Έχουν διάρκεια ενός έτους με δυνατότητα ανανέωσης για επόμενα έτη. Τα μαθήματα διεξάγονται στα δύο συμβεβλημένα, μη κερδοσκοπικά φροντιστήρια του Ιδρύματος, δηλαδή στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Ντέσσυ Τοπουζίδου στην Βούλα και στη Σχολή Αγγλικών Εστίας Νέας Σμύρνης, Νέα Σμύρνη.

Συνέχεια ανάγνωσης Υποτροφίες για την Εκμάθηση της Αγγλικής Γλώσσας

ΤΕΣΤ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΎ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης διοργανώνει και εφέτος τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές του Δημου. Πληροφορίες στα συνημμένα.

πρωτο βραβειο πανελληνιου διαγωνισμου δοκιμιου σε μαθητη του γελ βαρησ

Ο μαθητής Καστάνης Γεώργιος του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΡΗΣ αναδείχτηκε πρώτος νικητής στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Δοκιμίου που διοργάνωσε η επιτροπή “Η Υδρα για το ’21” του Δήμου Υδρας, στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση. Η τελετή βράβευσης έγινε στην Αίθουσα της Παλαιάς Βουλής.

Συνέχεια ανάγνωσης πρωτο βραβειο πανελληνιου διαγωνισμου δοκιμιου σε μαθητη του γελ βαρησ

Υποβολή ηλεκτρονικού Μηχανογραφικού Δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση υποψηφίων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις, σε ποσοστό 5% επιπλέον των θέσεων εισακτέων, έτους 2022

εκπαιδευτικη εκδρομη

Μια ομάδα μαθητών της Γ’ Λυκείου του σχολείου μας πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο κέντρο της Αθήνας. Επισκέφτηκε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο, το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΕΚΠΑ και τη Νομική Σχολή. Στη συνέχεια περιηγήθηκαν στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Συνέχεια ανάγνωσης εκπαιδευτικη εκδρομη