Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 24 της αρ. 79942/ΓΔ4/21-5-2019 ΥΑ (Β΄ 2005), με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται οι απουσίες από τα μαθήματα μαθητών/τριών έως πέντε (5) εργάσιμων ημερών που οφείλονται στην έξαρση της εποχικής γρίπης, από τον Ιανουάριο 2020 έως και τον Μάρτιο 2020.
Η απόφαση αυτή εκδίδεται κατόπιν αιτήσεως και με την προσκόμιση από τους/τις ενδιαφερόμενους/ες πρόσφατης βεβαίωσης δημόσιου ή ιδιωτικού νοσηλευτικού ιδρύματος ή ιδιώτη γιατρού, που να πιστοποιεί το είδος και τη διάρκεια της ασθένειας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Γενικό Λύκειο Βάρης την Τετάρτη 22/01/2020 παρακολούθησε το πρόγραμμα εκπαιδευτικών συναυλιών της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, που διοργάνωσε ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Βάρης θα δεχθούν τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών όλων των Τάξεων του Σχολείου για ενημέρωση την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 12:00. 

                                                                                       Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                                           ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ   ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΤΟ ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ ΣΤΟ 10ᵒ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ»

Τα Συνέδρια «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» εμπνέονται, υλοποιούνται και απευθύνονται σε όλους τους μαθητές. Μαθητές από 9 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής, γέμισαν τη σκηνή και τις θέσεις της αίθουσας «Jacqueline de Romilly» του ΥΠΑΙΘ. Η φαντασία των παιδιών και η δύναμη των μηνυμάτων που είχαν να στείλουν σε όλη την ελληνική κοινωνία πήραν μορφή και εμπλουτίστηκαν με μουσική και κίνηση μέσα από θεατρικά δρώμενα, video, χορευτικά και τραγούδια που προετοίμασαν και παρουσίασαν στους συμμαθητές τους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τους χειροκροτούν και να τους εμψυχώνουν, δίνοντας ακόμα περισσότερη ενέργεια και ένταση στην εκδήλωση.

Στο πρόγραμμα του 10ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα», συμμετείχαν:

  • 48o Γυμνάσιο Αθήνας
  • Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce
  • 5ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου
  • 4ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης
  • ΓΕΛ Βάρης
  • 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης
  • 51ο Γυμνάσιο Αθήνας
  • 5ο ΓΕΛ Καλλιθέας
  • Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης

https://smokefreegreece.gr/10o-panellinio-mathitiko-synedrio-quot-paideia-gia-enan-kosmo-choris-kapnisma-quot/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ σάς καλούν σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τη Δευτέρα 16/09/2019 και ώρα 18:00

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των τμημάτων της Β Τάξης.

Η Διευθύντρια

Αποστολία Παπαγιάννη