Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ σάς καλούν σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τη Δευτέρα 16/09/2019 και ώρα 18:00

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των τμημάτων της Β Τάξης.

Η Διευθύντρια

Αποστολία Παπαγιάννη

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Β ΦΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019-2020 στην εφαρμογή e-εγγραφές παρατείνεται εκ νέου μέχρι και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 23.59.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Από τις 21 Ιουνίου 2019 και μέχρι το τέλος της διαδικασίας υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορούν να προσέρχονται στα Λύκεια και να δημιουργούν ή να επανεκδίδουν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr.

Επίσης, από τις 21 Ιουνίου 2019 οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποθηκεύουν ηλεκτρονικά προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο.

Μετά την έκδοση των γραπτών βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιούν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου, σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων. Επισημαίνεται ότι υποψήφιος, που έχει δημιουργήσει κωδικό ασφαλείας από τις 21 Ιουνίου 2019 και μέχρι την ημερομηνία έναρξης της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων με την κατηγορία 90% και δεν συμμετείχε σε κανένα γραπτώς εξεταζόμενο Πανελλαδικώς μάθημα, μεταφέρεται στην κατηγορία του 10%. Κατά συνέπεια, στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσει νέο κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να καταχωρίσει ηλεκτρονικά νέο μηχανογραφικό δελτίο με τη νέα του κατηγορία.

Β ΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής στο e-εγγραφές από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 (09.00) έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 (23.59).

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι ως Εξεταστικό Κέντρο για την εξέταση των υποψηφίων του Γενικού Λυκείου Βάρης στο ειδικό μάθημα των Αγγλικών, που θα διενεργηθεί την Παρασκευή 21-6-2019 και ώρα έναρξης εξέτασης 10:00, ορίστηκε το 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ (Ελ. Βενιζέλου & Περικλέους ΤΚ 16673, τηλ. 2108957562).