Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Βάρης θα δεχθούν τους Γονείς και Κηδεμόνες των μαθητών όλων των Τάξεων του Σχολείου για ενημέρωση την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 12:00. 

                                                                                       Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ

                                                                           ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ   ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ

ΤΟ ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ ΣΤΟ 10ₒ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΝΙΣΜΑ»

Τα Συνέδρια «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα» εμπνέονται, υλοποιούνται και απευθύνονται σε όλους τους μαθητές. Μαθητές από 9 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Αττικής, γέμισαν τη σκηνή και τις θέσεις της αίθουσας «Jacqueline de Romilly» του ΥΠΑΙΘ. Η φαντασία των παιδιών και η δύναμη των μηνυμάτων που είχαν να στείλουν σε όλη την ελληνική κοινωνία πήραν μορφή και εμπλουτίστηκαν με μουσική και κίνηση μέσα από θεατρικά δρώμενα, video, χορευτικά και τραγούδια που προετοίμασαν και παρουσίασαν στους συμμαθητές τους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τους χειροκροτούν και να τους εμψυχώνουν, δίνοντας ακόμα περισσότερη ενέργεια και ένταση στην εκδήλωση.

Στο πρόγραμμα του 10ου Πανελλήνιου Μαθητικού Συνεδρίου «Παιδεία για έναν Κόσμο χωρίς Κάπνισμα», συμμετείχαν:

  • 48o Γυμνάσιο Αθήνας
  • Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος – Pierce
  • 5ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου
  • 4ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης
  • ΓΕΛ Βάρης
  • 3ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης
  • 51ο Γυμνάσιο Αθήνας
  • 5ο ΓΕΛ Καλλιθέας
  • Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης

https://smokefreegreece.gr/10o-panellinio-mathitiko-synedrio-quot-paideia-gia-enan-kosmo-choris-kapnisma-quot/

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ
ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του ΓΕΛ ΒΑΡΗΣ σάς καλούν σε ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ τη Δευτέρα 16/09/2019 και ώρα 18:00

Θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των τμημάτων της Β Τάξης.

Η Διευθύντρια

Αποστολία Παπαγιάννη

ΠΑΡΑΤΑΣΗ Β ΦΑΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής μαθητών/-τριών για το σχολικό έτος 2019-2020 στην εφαρμογή e-εγγραφές παρατείνεται εκ νέου μέχρι και την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019 και ώρα 23.59.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Από τις 21 Ιουνίου 2019 και μέχρι το τέλος της διαδικασίας υποβολής μηχανογραφικού δελτίου, οι υποψήφιοι για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση μπορούν να προσέρχονται στα Λύκεια και να δημιουργούν ή να επανεκδίδουν κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την είσοδό τους στο σύστημα στην ηλεκτρονική διεύθυνση exams.it.minedu.gov.gr.

Επίσης, από τις 21 Ιουνίου 2019 οι υποψήφιοι θα μπορούν να αποθηκεύουν ηλεκτρονικά προσωρινό μηχανογραφικό δελτίο.

Μετά την έκδοση των γραπτών βαθμολογιών, οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιούν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους δελτίο, αποκτώντας μοναδικό αριθμό πρωτοκόλλου, σε ημερομηνίες που θα γνωστοποιηθούν με σχετική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων. Επισημαίνεται ότι υποψήφιος, που έχει δημιουργήσει κωδικό ασφαλείας από τις 21 Ιουνίου 2019 και μέχρι την ημερομηνία έναρξης της οριστικοποίησης των μηχανογραφικών δελτίων με την κατηγορία 90% και δεν συμμετείχε σε κανένα γραπτώς εξεταζόμενο Πανελλαδικώς μάθημα, μεταφέρεται στην κατηγορία του 10%. Κατά συνέπεια, στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτήσει νέο κωδικό ασφαλείας, προκειμένου να καταχωρίσει ηλεκτρονικά νέο μηχανογραφικό δελτίο με τη νέα του κατηγορία.

Β ΦΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Οι μαθητές/τριες που δεν πρόλαβαν να κάνουν Ηλεκτρονική Αίτηση Εγγραφής μπορούν να την υποβάλουν κατά τη δεύτερη περίοδο των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής στο e-εγγραφές από την Τρίτη 25 Ιουνίου 2019 (09.00) έως και την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019 (23.59).