Αρχείο κατηγορίας Ανακοινώσεις

ΕΝΑΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Σύμφωνα με την τελευταία ειδοποίηση που έλαβε το Σχολείο σήμερα το απόγευμα από το Υπουργείο Παιδείας την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου όλοι οι μαθητές πρέπει να βρίσκονται στο Σχολείο στις 8:15 π.μ. Ο Αγιασμός θα γίνει στις 12:00.  

Αν υπάρξει κάποια άλλη ενημέρωση θα σας σταλεί νέο μήνυμα

Μέτρα προφύλαξης από τον ιό SARS-Cov-2 που προκαλεί τη νόσο COVID-19

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΣΧΟΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος:
www.fireservice.gr, η συμπληρωματική προκήρυξη διαγωνισμού για την εισαγωγή στις Σχολές Ανθυποπυραγών και Πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, με το σύστημα των εξετάσεων σε
πανελλαδικό επίπεδο, το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, όσον αφορά τον αριθμό εισακτέων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Λόγω τεχνικού προβλήματος που διαπιστώθηκε στην εφαρμογή e-eggrafes, κατά την προσπάθεια βελτίωσης απόκρισης του συστήματος, είναι απαραίτητο να υποβληθούν εκ νέου οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν από την Κυριακή 28-06-20 και ώρα 00:01 έως και την Τρίτη 30-06-20 και ώρα 08:30.

Επιπλέον, δίνεται παράταση των Ηλεκτρονικών Αιτήσεων Εγγραφής, Ανανέωσης εγγραφής και Μετεγγραφής σε ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. έως και την Παρασκευή 03 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

Όλοι οι υποψήφιοι (νέο ή παλαιό σύστημα, 90% ή 10%) που ενδιαφέρονται να υποβάλουν μηχανογραφικό δελτίο μπορούν να προσέλθουν στο Λύκειο:

  • Παρασκευή 03/07/2020
  • Τρίτη 07/07/2020
  • Παρασκευή 10/07/2020
  • Παρασκευή 17/07/2020

για να αποκτήσουν τον προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password).

Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό:

  • θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να μελετούν το Μ.Δ. και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (Προσωρινή Αποθήκευση).
  • στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση των βαθμών των ΓΕΛ, θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr, να τροποποιούν το Προσωρινό Μ.Δ. ή/και να προχωρήσουν τελικά στην οριστική υποβολή (Οριστικοποίηση).
  • μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020, εφόσον κάποιος υποψήφιος μετανιώσει και θέλει να τροποποιήσει το Μ.Δ., απευθύνεται στο Λύκειό του, ακυρώνεται το ήδη οριστικοποιημένο Μ.Δ. και υποβάλλει εκ νέου Μ.Δ.

Υπενθυμίζεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το Μ.Δ.