Archive for Enter to our world

Συνέχεια Συνέντευξης με τα EveryDay Girls

Η Μυρτώ από τα Everyday Girlsσε συνέντευξη της με το Σταν.

Η Μυρτώ από τα Everyday Girls σε συνέντευξη της με το Σταν.

dgsf

Η Μυρτώ με τον Stan μετά την συνέντευξη .

everyday

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η Μυρτώ μαθαίνει surf από δύο νέους σέρφερ

tjrtfir

Ησαϊας Ματιάμπα,Μυρτώ,Μύρωνας Στρατής

Η Μυρτώ από τα EveryDay Girls μας είπε:

1η ερώτηση: Μίλησε μας για τη ζωή σου!Πότε γεννήθηκες,τι σπούδασες,τα αγαπημένα σου πρόσωπα(Ηθοποιοί,τραγουδιστές,συγγραφείς και οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο),οι αγαπημένες σου συνήθειες,πού σου αρέσει να διασκεδάζεις και γενικά πράγματα που ίσως πολλοί να μην γνωρίζουν(Να θέλεις εννοείται να μοιραστείς με εμάς)!!

Γεννήθηκα στην Αθήνα, πρώτη Αυγούστου! Ο μπαμπάς μου έχει γεννηθεί 1η Οκτωβρίου και ο παππούς μου 1η Μαρτίου! Η μαμά μου ήταν σίγουρη πως θα γεννούσε πρώτη του μήνα και ήταν προετοιμασμένη!! χιχι! Κλασικό μοναχοπαίδι, υπήρξα και καλομαθημένη και κακομαθημένη! Κλασικό «φυτό» στο σχολείο, το 19 μού φάνταζε λίγο και όσο κι αν έβγαινα με τις φίλες μου πάντα έβρισκα χρόνο να τελιεώσω όοοοολα μου τα μαθήματα. Μιλάω 4 γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και λίγα ιταλικά) και μέχρι τα 15 μου έκανα πρωταθλητισμό στην κολύμβηση. Στον Ολυμπιακό βέβαια! Μπήκα με υποτροφία στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου (για μένα ένα από τα καλύτερα τμήματα στην Ελλάδα, σας το συστήνω ανεπιφύλακτα) και συνέχισα με μεταπτυχιακό MA Mass Communications στο Λονδίνο.

Πρότυπα δεν είχα ποτέ. Μόνο τους γονείς μου. Η μαμά μου είναι η νεράιδά μου, έχει τον τρόπο να με ηρεμεί, να με συμβουλεύει, να με καταλαβαίνει. Ο μπαμπάς είναι όπως για κάθε κόρη, my superhero!

Αγαπημένη μου «συνήθεια», οι φίλοι μου. Τους λατρεύω σαν οικογένειά μου, είναι τα αδέρφια που δεν έχω και δεν τους αλλάζω με τίποτα. Ποτά, φαγητά, εκδρομές, διακοπές, καφέδες, ταινίες στο σπίτι, σινεμά, εκπλήξεις, όλα τα κάνω μαζί τους!

2η ερώτηση:Πώς σου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσεις μια δική σου εκπομπή στο MTV και έκανες κάτι άλλο ως εργασία πριν από αυτό;

Εγώ ήμουν ήδη στο κανάλι στην αρχισυνταξία μιας άλλης εκπομπής και ταυτόχρονα παρουσίαζα μια παιδική εκπομπή στο Nickelodeon. Από εκεί προφανώς έγινε η επιλογή, αν και για να είμαι ειλικρινής δεν το έψαξα πολύ. Όταν μου το ανακοίνωσαν, ήταν τόσο μεγάλη η χαρά μου που το μόνο που έκανα ήταν να… αγχωθώ μέχρι να βγει το πρώτο επεισόδιο στον αέρα!
Φέτος στην εκπομπή κάναμε στροφή, αφήνουμε τους celebrities και αναζητούμε αγόρια- ήρωες της πόλης. Σέρφερς, αθλητές, σεφ, φωτογράφοι, συγγραφείς, μουσικοί, ραλίστες, παρκουρίστες, τους συναντάμε και κάνουμε μαζί τους φανταστικά βίντεο!

3η ερώτηση:Κάνεις κάτι άλλο στον εργασιακό χώρο είτε της τηλεόρασης,είτε έξω από αυτήν;Και αν ναι, τι είναι αυτό;
Ταυτόχρονα, είμαι ραδιοφωνική παραγωγός, για 5 χρόνια ήμουν στον VFM 88,3 και πλέον είμαι στον Freedom 88.9 όπου παρουσιάζω την πρωινή ζώνη 7.00 -10.00. Επίσης γράφω στο περιοδικό Hello!

4η ερώτηση:Ονειρευόσουν να ακολουθήσεις τον χώρο του θεάματος από μικρή ή ήταν κάτι που προέκυψε στην συνέχεια;
Από την Τρίτη δημοτικού ήξερα πως θα γίνω δημοσιογράφος. Η μαμά μου αρχιτέκτων, ο μπαμπάς μαθηματικός, δεν με πίεσαν ποτέ να ακολουθήσω τα βήματά τους και έτσι είχα την ευκαιρία να κυνηγήσω το όνειρό μου. Ο χώρος είναι δύσκολος και από ό,τι ακούμε, πρέπει να προσθέσετε άλλα τόσα, η τηλεόραση είναι σκληρή και θέλει κότσια. Δεν μετανιώνω για την επιλογή μου αλλά ομολογώ πως είχα φανταστεί πιο ρομαντικά τα πράγματα. Ευτυχώς στο δρόμο μου, συναντώ ανθρώπους που με εκπλήσσουν ευχάριστα και μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω, αλλά βλέπω και χαρακτήρες-τέρατα που με τρομάζουν και με «ξενερώνουν» πολύ.

5η ερώτηση:Σε αναγνωρίζουνε πλέον στον δρόμο;Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου όταν σε βλέπει;
Δεν θα έλεγα πως με τη Μαριάνθη είμαστε αναγνωρίσιμες. Γιατί πολύ απλά κάνουμε τη δουλειά μας ήρεμα και με χαμηλούς τόνους. Ωστόσο συμβαίνει αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό ειδικά να μας μιλάνε για την εκπομπή, να μας προτείνουν ιδέες και να ακούμε όμορφα λόγια. Αυτό είναι και το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να πάρεις από αυτή τη δουλειά.

6η ερώτηση:Ποια είναι η πιο «τρελή» αντίδραση που είχες από θαυμαστή-θαυμάστρια;
Το αστείο με εμάς, είναι όταν ακούς καλά λόγια από άντρες. Σε μια κατεξοχήν κοριτσίστικη εκπομπή, το να συνειδητοποιείς πως έχεις αντρικό κοινό είναι από μόνο του μια έκπληξη!! Σήμερα για παράδειγμα, μπήκαμε με τη Μαριάνθη σε ένα φαρμακείο και ο φαρμακοποιός φεύγοντας μας λέει «καλή εκπομπή»! Ε, δεν πρόκειται να ξαναπάω σε άλλο φαρμακείο!!!

Συνέντευξη με τα EveryDay Girls

newego_LARGE_t_1401_105387293_type12364

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τα everyday girls

newego_LARGE_t_1401_99060537_type12364

Τα everyday girls σε μια φωτογράφιση

jgjufu

Πριν το ρεπορτάζ με τον Κωνσταντίνο Αργύρο

images

Διαλέγοντας τα θέματα

icemax_620_a6849c0921d392ba7e4ca002b755d5b4

Η Μαριάνθη παίρνει συνέντευξη από ένα νέο καλλιτέχνη

Αποφασίσαμε και μιλήσαμε με τα κορίτσια του Mtv,παρουσιάστριες της εκπομπής EveryDay Girls και θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια πράγματα για την σταδιοδρομία και τη ζωή τους!

Η Μαριάνθη απαντώντας στα ερωτήματα μας μάς είπε:

1η ερώτηση: Μίλησε μας για τη ζωή σου!Πότε γεννήθηκες,τι σπούδασες,τα αγαπημένα σου πρόσωπα (Ηθοποιοί,τραγουδιστές ,συγγραφείς και οποιοδήποτε άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο),οι αγαπημένες σου συνήθειες,πού σου αρέσει να διασκεδάζεις και γενικά πράγματα που ίσως πολλοί να μην γνωρίζουν(Να θέλεις εννοείται να μοιραστείς με εμάς)!!

Μεγάλωσα στις Σπέτσες. Έφυγα από το νησί όταν ήμουν 17 χρ για να σπουδάσω στην Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Τμήματος Θεάτρου. Ήταν η πρώτη μου επιλογή στις πανελλήνιες και το όνειρο μου. Έζησα στην Θεσσαλονίκη 5 χρόνια και το 2006 κατέβηκα στην Αθήνα για να δουλέψω εδώ. Δεν είχα ποτέ κάποιο πρότυπο αλλά πάντα μου άρεσε να θαυμάζω ανθρώπους για την δουλειά που κάνουν.
Για παράδειγμα μου αρέσει πάρα πολύ η Αudrey Ηepburn, την θαυμάζω σαν ηθοποιό και η ταινία Breakfast At Tiffany?s είναι μία από τις αγαπημένες μου.
Όταν ήμουν πιο μικρή κουβαλούσα πάντα μαζί μου ένα βιβλίο του Τάσου Λειβαδίτη, «Μικρό βιβλίο για μεγάλα όνειρα». Νομίζω ότι από τις φορές που το έχω διαβάσει το έχω μάθει απέξω.
Τα αγαπημένα μου πρόσωπα είναι οι φίλοι μου. Είναι οι άνθρωποι που με εμπνέουν περισσότερο και αυτοί που θαυμάζω πιο πολύ. Αυτό που απολαμβάνω περισσότερο είναι να είμαι μαζί τους. Να βγαίνουμε μαζί, να γελάμε, να μιλάμε ασταμάτητα. Το πιο χαρακτηριστικό πράγμα πάνω μου είναι ότι μιλάω δυνατά, γρήγορα και πάρα πολύ.
Λατρεύω τις Σπέτσες και πηγαίνω όσο πιο συχνά μπορώ γιατί η οικογένεια μου ζει εκεί. Έχω μία μεγαλύτερη αδελφή, την Μαρκέλλα με την οποία δεν μοιάζουμε σχεδόν καθόλου.

2η ερώτηση:Πώς σου δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσεις μια δική σου εκπομπή στο MTV και έκανες κάτι άλλο ως εργασία πριν από αυτό;

Πριν δουλέψω στο MTV ήδη έκανα θέατρο. Μια μέρα με πήραν τηλέφωνο για να κάνω ένα δοκιμαστικό για μια εκπομπή στο MTV. Στην αρχή δίστασα γιατί δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση και φοβήθηκα ότι δεν θα τα καταφέρω. Αλλά τελικά με επέλεξαν και ένα πρωί με φώναξαν για να γνωρίσω την Μυρτώ και από εκείνη την στιγμή και έπειτα συνέβη κάτι μαγικό και γίναμε φίλες. Η Μυρτώ είναι ο βασικός λόγος που κάνω την εκπομπή, αυτή είναι η δημοσιογράφος και από την Μυρτώ έμαθα πάρα πολλά για αυτή την δουλειά.

3η ερώτηση:Έκανες κάτι άλλο στον εργασιακό χώρο είτε της τηλεόρασης,είτε έξω από αυτήν?Και αν ναι, τι είναι αυτό;

Κάνω θέατρο. Παίζω στην παράσταση «Έγκλημα στα παρασκήνια» του Γιάννη Μαρή, σε σκηνοθεσία Κατερίνας Μπερδέκα στο Από μηχανής Θέατρο. Και στο Ρωμαίος + Ιουλιέττα Teen Spirit του William Shakespeare, σε σκηνοθεσία Νάντιας Φώσκολου στο Θέατρο Θησείον.

4η ερώτηση:Ονειρευόσουν να ακολουθήσεις τον χώρο του θεάματος από μικρή ή ήταν κάτι που προέκυψε στη συνέχεια;

Αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέατρο όταν ήμουν 11 χρόνων. Δεν ξέρω ποιος ήταν ο λόγος ή τι ακριβώς με ώθησε προς τα εκεί αλλά θυμάμαι πως ένιωθα ότι δεν έχω άλλη επιλογή. Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι κάποια στιγμή θα έκανα μια εκπομπή στην τηλεόραση αλλά η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις οπότε βρέθηκα στο MTV μαζί με την Μυρτώ και κάνουμε μια εκπομπή που αγαπάμε πάρα πολύ.

5η ερώτηση:Σε αναγνωρίζουνε πλέον στον δρόμο; Ποιες είναι οι αντιδράσεις του κόσμου όταν σε βλέπει;

Με αναγνωρίζουν αλλά περισσότερο όταν είμαι μαζί με την Μυρτώ γιατί έχουν συνδέσει την εικόνα μας από την εκπομπή. Η αντίδραση είναι πάντα πάρα πολύ θετική, συνήθως με ρωτούν αν είμαι η κοπέλα που παρουσιάζει τα Everyday Girls. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με κάνει να νιώθω κάπως αμήχανα. Αλλά παρόλα αυτά είναι πάρα πολύ ωραίο να καταλαβαίνεις ότι βλέπουν την δουλειά σου.

6η ερώτηση:Ποια είναι η πιο «τρελή» αντίδραση που είχες από θαυμαστή-θαυμάστρια;
Τρελή αντίδραση από θαυμάστρια ? θαυμαστή δεν μου έχει τύχει ποτέ. Φαντάζομαι ότι αυτά συμβαίνουν σε ανθρώπους που είναι πάρα πολύ γνωστοί.